ESKİŞEHİR / ALPU - Alpu Anadolu Lisesi

2-Sokak hayvan barınakları yapımı ve su ve yem ihtiyacı

3-Okul bahçesi ağaçlandırma çalışması, sulama ve bakımı

Şbt

Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine afetler ve afetlerden korunma yöntemleri hakkında seminer verildi. Ülkemizin birçok afetin yaşanabileceği bir coğrafyada yer alması sebebiyle yapılan bu çalışma için AFAD Eskişehir'e teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Tarih Öğretmeni Zeynep Y. ve İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenimiz Muhammed S. tarafından öğrencilerimize kültürel ve eğitsel alanda kendilerini geliştirmelerini sağlayacak şekilde müze gezisi yapılmıştır. Öğrencilerimiz Eskişehir Modern Müze, Cam Sanatları Müzesi, Cumhuriyet Müzesi ve Balmumu Müzesini ziyeret ettiler. Bu sayede gezerek ve görerek öğrenme fırsatına sahip oldular. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, yeni gezilerde buluşmak isteriz.

Kas

Cumhuriyet'in ilanının 100. Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında , okul kutlama programımızı öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

May

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsuna'a çıkışının 114.Yılı olan ve Türk Tarihinde Kurtuluş Savaşının başlangıcı kabul edilen bu önemli gün ilçemizde Alpu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Törene Mihalıççık Kaymakam Vekili Sayın Ozan BOZÇALI ve daire amirleri ile vatandaşlarımızın katılımı ile kutlandı. 19 Mayıs'ı Türk Gençliğine armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e minnetlerimizi sunarız.